BOOST4youth Academy

Akademija, uz pomoć BOOST4youth Facebook stranice te resursa dostupnih putem web stranice, služi kao online aktivna zajednica za olakšavanje korištenja BOOST4youth proizvoda i resursa te za razmjenu znanja i iskustava u širem području ovisnosti o internetu i njegovog pretjeranog korištenja. Općenito, BOOST4youth ima za cilj podržati mlade pojedince da postanu digitalni poduzetnici kroz personalizirane digitalne strategije.

Pomoć uživo

Da biste se dogovorili za online pomoć u stvarnom vremenu za vaš problem ili za pomoć tijekom izvođenja vaše radionice BOOST4youth ili praktične aktivnosti, ispunite obrazac za kontakt najmanje 5 dana ranije kako biste osigurali dovoljno vremena za organizaciju online pomoći. Tada ćete na unaprijed dogovoreni datum i vrijeme pristupiti centru za pomoć uživo kako biste se povezali s operaterom koji će vam pomoći.

Stručnjaci iz zajednice

Koristite obrazac za kontakt na stranici za kontakt kako biste nas kontaktirali i na temelju vaše poruke kontaktirat će vas jedan od stručnjaka zajednice BOOST4youth.

Postanite aktivni član online zajednice BOOST4youth

Registrirajte se na forumu BOOST4youth kako biste imali pristup kolektivnom znanju online zajednice projekta. Postanite aktivni član i pomozite drugima u programu treninga.

Ostanite s nama

Pratite nas na društvenim mrežama i informirajte zajednicu o svojim iskustvima s resursima i alatima BOOST4youth.